Dave Roelvink gaat de Room Raiders-toer op, in nieuwe datingshow

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dave Roelvink gaat de Room Raiders-toer op, in nieuwe datingshow

Dave Roelvink gaat de Room Raiders-toer op, in nieuwe datingshow

|
|

Laatste update:

De ster van de Roelvink-dynastie blijft rijzen. Dave Roelvink krijgt binnenkort zijn eigen datingshow!

In Dirty Dates koppelen Roelvink en Youtuber/influencer Sophie Milzink verschillende dates aan elkaar, op een bijzondere manier!

Dirty Dates

A la MTV’s Room Raiders mogen de dames en heren elkaars slaapkamers verkennen en overhoop halen. Daarnaast stellen de dates hun telefoon ter beschikking, waarmee de kandidaat één nummer mag bellen. Belt hij of zij de ouders van de date? Of toch een ex-vriend(in) om meer informatie te achterhalen?

Dave Roelvink, zoon van zanger Dries en broer van Donny, die binnenkort te zien is in Temptation Island VIPs, kwam een paar jaar geleden negatief in het nieuws. Tijdens een huisfeest nam hij een seksfilmpje op, en werden er horloges gestolen en later doorverkocht. Roelvink kreeg een taakstraf van 150 uur opgelegd.

Don’t call it a comeback

Nadien ontwikkelde Roelvink zich in positieve zin. Hij verwierf populariteit met zijn deelname aan Expeditie Robinson, Dave Het Huis Uit en verscheen in Een goed Stel Hersens en Celebrity City Trip.

Dirty Dates valt onder de vlag van Concentrate Velvet. Op dit populaire jongerenplatform praten Fred van Leer, Bibi Breijman, Lizzy van der Ligt en Sophie Milzink over alles wat jongeren bezighoudt. Liefde, seks, fashion én allerhande ongein passeren de revue.

De datingshow is vanaf maandag 4 juni te zien bij Concentrate Velvet; via Youtube of RTLXL.

Lees verder