Dave Roelvink

Veronica Superguide logo
Dave Roelvink
BN'ers

Dave Roelvink doet boekje open over drank- en drugsverleden

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Eline Elsinga

In een openhartige video op Instagram heeft Dave Roelvink voor het eerst gepraat over zijn verslavingsverleden: “In de drank en drugs vond ik mijn verdovingsmiddel.

 

‘Mezelf in de spiegel aangekeken’

​​"Een heel bijzondere en moeilijke post voor mij vandaag, maar hij is heel erg nodig", begint de realityster zijn verhaal. “Gelukkig, twee jaar geleden mezelf in de spiegel aangekeken en besloten dat dit zo niet verder kon.“ Dave heeft toen professionele hulp gezocht en is naar een kliniek gegaan. 

 

Bekendheid op jonge leeftijd

Dave raakte verslaafd omdat hij moeilijk om kon gaan met de roem. Op jonge leeftijd stond hij al in de schijnwerpers en iedereen had een mening over hem. Ik kon heel slecht met mijn gevoel en emoties omgaan. In de drank en drugs vond ik mijn verdovingsmiddel.”

 

Mooiste cadeautje

Om die reden is de dj onder andere met Najib Amhali, die ook kampte met verslavingen, een jaar geleden een afkickkliniek begonnen. Hij wil graag anderen helpen omdat zijn herstel het mooiste cadeautje is dat hij zichzelf ooit heeft gegeven. "Ik kan weer een goede zoon zijn, een goede vader, een lieve vriend voor mijn meisje. Ik voel me ontzettend gelukkig.

 

Trots

Voor Dave is het een spannend moment om nu naar buiten te treden als verslaafde, maar is vooral ook heel trots. “Ik ben trots dat ik in herstel ben, ik ben trots dat ik dat ik aan mijn problemen ben gaan werken en ik ben trots op ons bedrijf. 

 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder