Daphne Deckers bedankt de helden van de zorg

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Daphne Deckers bedankt de helden van de zorg

Daphne Deckers prijst helden van de zorg

|
|

Laatste update:

Presentatrice/model Daphne Deckers kreeg dit weekend de schrik van haar leven! Deckers kreeg ineens ontzettende pijn in haar buik, en bleek een acute blindedarmontsteking te hebben. Op Instagram bedankt ze iedereen die haar geholpen heeft.

De presentatrice is naar eigen zeggen “nog behoorlijk gammel” na haar blindedarmoperatie. Op Instagram bedankt ze medewerkers van het ziekenhuis, én al haar vrienden en volgers voor de lieve berichtjes. “Ziekenhuizen staan onder hoogspanning deze dagen, maar de mensen in de zorg buffelen almaar door, dat is toch eigenlijk heel bijzonder!”

Veel mensen wensen Deckers nóg een keer beterschap, en beamen dat de mensen in de zorg de laatste tijd échte helden zijn. Vriendinnen Manon Meijers en Quinty Trustfull zijn ook weer van de partij om Deckers beterschap te wensen.

Beterschap, Daphne!

Deckers kreeg vrijdagnacht ineens enorme buikpijn, en kreeg zaterdagochtend het nieuws dat ze een acute blindedarmontsteking had. Na de operatie keerde Daphne snel weer naar huis, waar ze momenteel herstelt. Eerder gaf ze al aan dankbaar te zijn voor de goede zorg, maar ook geschrokken dat je van het éne op het andere moment zo ziek kan worden.

Recent verscheen de film Alles is zoals het zou moeten zijn in de bioscoop; een romcom die is gebaseerd op de boeken van Daphne Deckers.

Lees verder