Dit is wanneer we weer kunnen genieten van Het Perfecte Plaatje op Reis

Na een succesvol eerste 'extra' seizoen van Het Perfecte Plaatje in Argentinë is RTL opnieuw op stap gegaan met acht BN'ers naar het mooie Zuid-Afrika. Dat nieuwe seizoen is vanaf 10 mei te zien op RTL 4.

Het Perfecte Plaatje op Reis is vanaf 10 mei weer te zien.
© RTL

Zuid-Afrika is een populair land voor programma's met BN'ers. Het net afgelopen seizoen van Wie is de Mol? speelde zich zelfs al voor de tweede keer af in dat land. En dit seizoen liet ook zien dat het zich perfect leent voor een goede foto-opdracht. Reden te meer voor de makers van Het Perfecte Plaatje om naar Zuid-Afrika af te reizen voor een nieuw extra seizoen.

Acht bijzondere BN'ers

Voor dit seizoen is weer een interessant blik BN'ers opengetrokken, waarvan 'Gravinfluencer' Eloïse van Oranje misschien wel de opvallendste is. Andere deelnemers zijn bijvoorbeeld oud-Mol Rob Dekay en omroepveteraan Jaap Jongbloed. Ook (nieuwe) RTL-gezichten Leonie ter Braak en Rick Brandsteder doen dit seizoen mee.

Fototalent

Het nieuwe seizoen is 10 mei al te zien op RTL 4. In acht afleveringen zien we wie de mooiste plaatjes kan schieten. In het laatste extra seizoen, in Argentinë, namen finalisten Thomas Berge, Jochem van Gelder en Maurice Lede het tegen elkaar op. Uiteindelijk won Maurice toen de fotowedstrijd, waarna hij mocht exposeren in Museum Hilversum. De winnaar van het emotionele reguliere seizoen was Linda Hakeboom, die Geraldine Kemper er uit schoot.

Het Perfecte Plaatje op Reis is vanaf woensdag 10 mei om 20.30 uur te zien op RTL 4.