• Nieuws

Comeback King(pin)! Daredevil’s aartsvijand krijgt grote rol in derde seizoen

Comeback King(pin)! Daredevil’s aartsvijand krijgt grote rol in derde seizoen

Het tweede seizoen Daredevil bracht ons The Punisher, maar helaas verdween Wilson Fisk naar de achtergrond. Marvel heeft aangekondigd dat Vincent d’Onofrio weer een (grote) rol krijgt in het derde seizoen!

De GOR

In het eerste seizoen streed Matt Murdock/Daredevil (Charlie Cox) voornamelijk tegen zijn nemesis: vastgoedmagnaat Wilson Fisk. Érgens bedoelde deze Grote Onvriendelijke Reus zijn plannen met Hell’s Kitchen wel goed, maar zijn nietsontziende werkwijze zorgde voor veel leed.
Bericht wordt geladen...

In het tweede seizoen zagen we The Kingpin een stuk minder dan gehoopt, omdat zijn goed gevulde derrière in de gevangenis zat. Op de achtergrond deed Fisk wel mee, maar Daredevil wordt een stuk spannender met zijn aartsvijand op vrije voeten!

Bericht wordt geladen...

Born again?

De verhaallijn van The Defenders én de bizarre teaser van een tijdje terug lijken er op te wijzen dat het derde seizoen gebaseerd is op Frank Millers Daredevil: Born Again. In deze comic-verhaallijn uit de jaren 80 ontdekt Wilson Fisk de ware identiteit van Daredevil. De crimelord doet alles wat nodig is om de gemaskerde held tot waanzin te drijven.

Naast de terugkeer van Vincent d’Onofrio, meldde Marvel dat de show een nieuwe showrunner krijgt: Erik Oleson. Oleson schreef en produceerde recent nog The Man In The High Castle.

Wanneer het derde seizoen Daredevil op Netflix te zien is, is nog niet bekend. Op dit moment rekenen we op een release in de zomer van 2018.