Pirates of the Caribbean

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Pirates of the Caribbean

Collega’s: Pirates zonder Jack Sparrow is raar!

|
|

Laatste update:

Een paar Pirates of the Caribbean-collega’s van Johnny Depp hebben hun steun uitgesproken voor de acteur! Disney zou van plan zijn om kapitein Jack Sparrow uit de Pirates-films te schrappen, maar wat Kevin McNally betreft is Depp er gewoon weer bij!

Disney lijkt vastbesloten om Johnny Depp uit de nieuwe Pirates Of the Caribbean-films te weren, ook al is zijn personage Jack Sparrow het gezicht van de reeks. Wat zijn collega’s betreft moet Depp echter zo snel mogelijk terugkeren.

McNally, die Sparrows stuurman Gibbs speelt, was op bezoek in de Youtube-show van Greg Ellis, die de kwade officier Theodore Groves speelde tot en met On Stranger Tides. In de show maakt het duo duidelijk dat ze niet gecharmeerd zijn van Depps ex Amber Heard, die ze ontmoetten tijdens de opnames van Dead Men Tell No Tales.

McNally’s rol is natuurlijk enorm afhankelijk van de aanwezigheid van Johnny Depp, dus het is niet vreemd dat hij Jack Sparrow liever ziet blijven.

“Het simpele antwoord is… ja. Ik heb er wel dubbele gevoelens bij, want iedereen had wel een beetje het idee dat het wel mooi was geweest met de Pirates-films. Een reboot is daarom best een goed idee, maar zelfs als de film om nieuwe personages draait hoort Jack Sparrow er tóch in.”

Johnny Depp in de rats

Depp werd recent ook al de laan uitgestuurd bij Fantastic Beasts; de rol van Gellert Grindelwald wordt overgenomen door Mads Mikkelsen.

Lees verder