Chateau Meiland-kijkers ontroerd door afscheid Bommel

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chateau Meiland-kijkers ontroerd door afscheid Bommel

Chateau Meiland-kijkers ontroerd door afscheid Bommel

|
|

Laatste update:

In Chateau Meiland was vanavond te zien hoe de familie afscheid nam van hond Bommel. En dat liet de kijkers van de populaire realityserie beslist niet onberoerd.

Vorige week bekend dat misschien wel de beroemdste hond van Nederland is overleden: de Engelse buldog Bommel uit Chateau Meiland. De viervoeter leed aan verschillende gewrichtsaandoeningen, waardoor hij veel pijn had. Als gevolg hiervan werd Bommel ook steeds agressiever. De situatie werd zo onhoudbaar dat de familie besloot om het beestje uit zijn lijden te helpen. De laatste momenten van Bommel waren vanavond te zien in Chateau Meiland…

Liedje

Het heengaan van hondje Bommel maakte veel los bij de kijkers van Chateau Meiland. Vooral het moment waarop Erica Meiland een liedje zong om haar geliefde huisdier tot rust te brengen maakte veel indruk. Toch zal Bommel niet helemaal vertrekken uit Huize Meiland: de familie overweegt om de trouwe viervoeter op te laten zetten.

Mevrouw Jansen

Het is trouwens niet de eerste keer dat de realitysterren afscheid moeten nemen van een huisdier. Vorig jaar overleed de poes Mevrouw Jansen in Frankrijk. Eenmaal thuis vonden de Meilandjes het dan ook een troostende gedachte dat Bommel en Mevrouw Jansen waren herenigd in de huisdierenhemel.

Lees verder