Charlie Chan Dagelet: ‘Vrouwen sterker aanwezig in Mocro Maffia’

Ook in seizoen 5 van Mocro Maffia is de veelzijdige Charlie Chan Dagelet (36) weer te bewonderen. Volgens de actrice beginnen de vrouwen in de spannende misdaadserie steeds meer van zich af te bijten!

Charlie Chan Dagelet
© Brunopress

In Mocro Maffia maakten de mannen lange tijd de dienst uit, maar volgens actrice Charlie Chan Dagelet nemen de dames hun lot steeds meer in eigen hand. Haar personage Celine was lange tijd de vrouw achter druglord Romano, maar in seizoen 4 pikt ze het stressvolle bestaan als voortvluchtige niet meer. Ze geeft Romano’s verblijfplaats door aan zijn genadeloze concurrent Paus, maar die komt eigenlijk al te laat… Als hij Romano eindelijk uit de weg wil ruimen, heeft Celine dat zélf al gedaan.

Groot dilemma

Charlie Chan noemt deze wending “hard”. “Celine laat nu wel echt haar stem horen en dat is tof. Sinds het vorige seizoen zijn de vrouwen wat sterker en meer aanwezig en daar ben ik alleen maar voor. Dat is het volgende seizoen ook zo.” Celine krijgt een belangrijke rol in het nieuwe seizoen van Mocro Maffia, waar ze nog niet veel over kwijt kan. “De dood van Romano stelt Celine in elk geval voor een groot dilemma.”

Het nieuwe seizoen van Mocro Maffia is vanaf 2 juni te streamen op Videoland. Vóór je daar aan begint raden we je aan om de ‘mini-film’ Tatta te checken: de spannende special is een soort brug tussen Mocro Maffia seizoen 4 en 5.

Dit verhaal verscheen eerder in Veronica Superguide. Nooit meer iets missen? Sluit dan snel een voordelig abonnement af!