• Nieuws

Chantal Janzen maakt serie over ‘persoonlijk onderwerp’

Chantal Janzen

In de ideale wereld sticht je met z’n tweeën een gezinnetje en blijf je allemaal lang en gelukkig bij elkaar. Dit lukt natuurlijk niet altijd en dát wordt het onderwerp van Chantal Janzens nieuwe Videoland-serie.

Voor Videoland bedacht de presentatrice/mislukte wraakengel een nieuwe komische dramaserie, die draait om samengestelde gezinnen, ‘bonusgezinnen’ en ‘lapjesfamilies’.

Chantal Janzen trouwde in 2014 met Marco Geeratz, die uit een eerder huwelijk twee dochter en een zoon heeft. Janzen en Geeratz kregen samen ook twee zoons, dus als Janzen praat over een samengesteld gezin wéét ze waar ze het over heeft.

De perikelen van een samengesteld gezin

“Het is fantastisch om onderdeel te zijn van een mooi groot gezin, mijn familie is het allerbelangrijkste in mijn leven. Maar een samengesteld gezin kan, vooral in de eerste jaren, ook echt een uitdaging zijn voor alle betrokkenen.” Kinderen kunnen enorme moeite hebben met hun ‘nieuwe papa/mama’, nieuwe partners krijgen veel te maken met oude partners en dat is nog maar het begin van lastige situaties.

Volgens Janzen bevat de nieuwe serie veel herkenbare situaties, zowel positief als de lastige variant. “Om aan de wieg te staan van een dramaserie, zeker over zo’n persoonlijk onderwerp, is voor mij een nieuwe stap.”

Nieuwe stap voor Chantal Janzen

Verder is er nog weinig bekend over de nieuwe Videoland-serie, zelfs niet of Janzen zelf een rol speelt in de reeks.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.