Cees Kamer uit Utopia

Veronica Superguide logo
Cees Kamer uit Utopia

Hartverscheurend: Cees Kamer uit Utopia is ernstig ziek

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Cees Kamer heeft zonder effectieve behandeling hooguit nog een jaar te leven. Dat maakte de oud-Utopiaan onlangs bekend via Instagram.

Vaderfiguur

Cees Kamer was een van de opvallendste verschijningen in Utopia. Hij was niet minder dan vijftien maanden te zien in de realityserie. In die periode ontpopte hij zich als een vaderfiguur voor de andere deelnemers. De oud-Utopiaan is al langer ziek en schrijft daar openhartig over op Instagram. Deze week kreeg Cees bijzonder slecht nieuws te verwerken. Naar eigen zeggen heeft hij nog maar vier tot twaalf maanden te leven als hij niet behandeld wordt.

Fontein

Op Instagram schrijft de oud-Utopiaan: “Mijn huidige 3 tumoren In de lymfeklieren in mijn buik zijn gegroeid, uitzaaiingen nieuw bij de liezen. Veel nieuwe kleine tumoren in wording in de buik. En een nieuwe tumor in de opperhuid net onder mijn navel. Zonder behandeling verwachting 4 tot 12 maanden. Ik moet nu beslissen wat te doen?” Ondanks dit hartverscheurende nieuws, blijft Kees strijdbaar: “Ik blijf zeilen op de wind van vandaag! De fontein in mijn voortuin is als het leven, je weet niet waar de spetters heen gaan.” Laten we hopen dat Cees snel beter nieuws heeft te melden…

Lees verder