Cast voor vierde seizoen Narcos bekend

Veronica Superguide logo
Cast voor vierde seizoen Narcos bekend

Cast voor vierde seizoen Narcos bekend

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Pablo is weg, Steve is weg, Javier is weg: iedereen is weg! Wie zetten de ‘war on drugs’ voort in het vierde seizoen Narcos?

Narcos heeft inmiddels geen Pablo Escobar (Wagner Moura) en Steve Murphy (Boyd Holbrook) meer; Javier Peña (Pedro Pascal) stapte na het derde seizoen uit de ‘war on drugs’. Volgens de makers is dat niet zo erg: het conflict rond illegale middelen speelt volgens hen eigenlijk de hoofdrol in Narcos.

Bekend was al dat Diego Luna (Rogue One) en Michael Peña (Ant-Man, The Martian, Fury) de nieuwe hoofdrollen vervullen. Volgens showrunner Eric Newman komen daar de volgende namen bij.

De vrij onbekende Mexicaan Tenoch Huerta (Sin Nombre, een bijrolletje in SPECTRE) doet mee, net als Joaquín Cosío (Quantum Of Solace, The Strain) en Teresa Ruiz (The Last Ship). De actrice Alyssa Diaz (Red Dawn, Zoo) krijgt een grote rol, maar het belangrijkste is waarschijnlijk de terugkeer van José María Yazpin als Amado Fuentes.

Narcotrafico

In het vierde seizoen verlaat Narcos Colombia, en gaat de strijd tegen drugs verder in Mexico. De serie maakt meerdere sprongen in de tijd. Het derde seizoen eindigde in de jaren 90, terwijl serie vier o.a. Gaat over de opkomst van het meedogenloze Guadalajara-kartel in de jaren 80. Je kon het al raden, door deze niet-zo-subtiele teaser van een paar maanden geleden.

Het vierde seizoen van Narcos verschijnt dit jaar nog. Een precieze datum is niet bekend, maar afgaande op de vorige seizoenen ligt september voor de hand.

Lees verder