Cast van Girls bijna vechtend uit elkaar

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Cast van Girls bijna vechtend uit elkaar

Cast van Girls bijna vechtend uit elkaar

|
|

Laatste update:

Het had weinig gescheeld, of het tweede seizoen van Girls was nooit doorgegaan. Lena Dunham (Hannah) en Jemima Kirke (Jessa) gingen bijna met elkaar op de vuist.

Slaande ruzie

Girls staat op het punt het zesde en laatste seizoen in te gaan, en naar nu blijkt mogen we wel in onze handjes wrijven met die laatste vijf seizoenen. In een interview met Glamour vertellen de vier hoofdpersonen, in het bijzonder Lena Dunham en Jemima Kirke, hoe het vlak voor de start van seizoen 2 bijna misging.

"Ik denk dat het tijd is om bekend te maken dat Jemima (Jessa in de serie, red.) er drie dagen voor de opnames mee wilde stoppen", aldus Dunham, die Hannah speelt en ook de bedenker van de serie is. Tegen Jemima: "Op een gegeven moment zei je dat ik je kleedkamer uit moest, omdat je me anders zou slaan."

Meer drama

De bom kwam niet tot ontploffing en de opnames gingen gewoon door, maar volgens Lena Dunham betekende dat niet het einde van het drama. "Ik dacht echt dat ik jullie bij elkaar moest gaan zetten en iets moest gaan zeggen als: 'Luister, bitches. Jullie mogen van geluk spreken dat jullie werk hebben, dus kap met dit gedrag! Als jullie nog één keer worden gespot met Jared Leto, dan kap ik ermee.' Maar het kwam toch allemaal ineens weer goed."

Het zesde seizoen van Girls gaat op 12 februari in première op HBO. Klanten van Ziggo kunnen de serie kijken met een aanvullend zenderpakket. In België wordt de serie uitgezonden door CAZ. De premiumoptie van Ziggo daargelaten is er nog geen Nederlandse zender die de serie heeft aangeschaft.

Lees verder