Cast La Casa de Papel: Seizoen 5 viert afscheidsfeestje

Cast La Casa de Papel: Seizoen 5 op Netflix

Goed nieuws voor de fans van La Casa de Papel: de opnames voor het vijfde seizoen zijn inmiddels afgerond. En dat moet natuurlijk gevierd worden!

Dit weekend deelde Netflix op Twitter een feestelijke foto van de cast van La Casa de Papel. Daarbij schrijft de streamingdienst: “Wat begon als een overval, eindigde als familie. Het filmen van La Casa de Papel: Seizoen 5 zit erop. Dank aan alle fans die deel uitmaakten van La Resistencia. We kunnen niet wachten om te onthullen hoe het verhaal eindigt.

El Professor

Vorig jaar werd bekend dat het vijfde seizoen van La Casa de Papel ook meteen het laatste zou zijn. Deze misdaadreeks over een criminele bende die onder leiding van ‘El Professor’ gewaagde overvallen pleegt was lange tijd de populairste niet-Engelstalige serie op Netflix. Die eer gaat inmiddels naar de swingende Franse hitserie Lupin.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Oorlog

Gelukkig hebben we volgens showrunner Alex Pina nog genoeg om naar uit te kijken: “We hebben bijna een jaar de tijd gehad om te bedenken hoe we het verhaal konden eindigen. (…) Het resultaat is het vijfde hoofdstuk van La Casa de Papel. De oorlog bereikt een hoogtepunt en het wordt het meest meeslepende en spannende seizoen ooit.

Lees hier alles wat we weten over La Casa de Papel: Seizoen 5.