Cameron Diaz bevestigt gestopt te zijn met acteren

Veronica Superguide logo
Cameron Diaz bevestigt gestopt te zijn met acteren

Cameron Diaz bevestigt gestopt te zijn met acteren

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Hoewel ze het een aantal weken geleden nog afdeed als grap, lijkt Cameron Diaz nu toch haar acteertenue aan de wilgen te hebben gehangen.

Gestopt

De 45-jarige actrice deed een boekje open tegenover Entertainment Weekly tijdens een minireünie met The Sweetest Thing-collega’s Christina Applegate en Selma Blair. “Ik ben semi-met pensioen", aldus Diaz. "Ik heb al jaren niet gewerkt, ik ben vooral een huisvrouw nu.” De actrice was voor het laatst op het witte doek te zien in Annie (2014), waarin zij de kwaadaardige Miss Hannigan speelde.

Toch is een comeback niet uit te sluiten. Hollywood-acteurs beweren wel vaker klaar te zijn met acteren om vervolgens een paar jaar later weer op te duiken in een ‘serieuze’ film. Wie weet zien we Diaz alweer sneller voorbijkomen dan verwacht. In hetzelfde interview gaf ze namelijk aan wel iets te voelen voor een eventuele Sweetest Thing-reboot.

Carrière

De actrice brak na een modellencarrière in 1994 door met een hoofdrol in The Mask naast Jim Carrey. Onder meer There’s Something About Mary, Gangs of New York en Being John Malkovich mag ze rekenen tot haar indrukwekkende cv. Ook verzorgde ze  de stem van prinses Fiona in de populaire Shrek-reeks. 

Lees verder