Boer Willem in Boer zoekt Vrouw

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Boer Willem in Boer zoekt Vrouw

BzV-deelnemer Willem ziet boer Frans wel zitten

|
|

Laatste update:

Helaas voor Boer zoekt Vrouw-deelnemer Frans eindigde zijn tv-avontuur toen bleek dat hij 'niet genoeg' brieven kreeg. Hij gaat nu online verder daten en mogelijk weten we met wie hij één van zijn potentiële afspraakjes gaat beleven: oud-BzV-deelnemer Willem! 

Tenminste... Willem Beekman ziet Frans wel zitten! Dat gaf hij deze week toe aan weekblad Story. "Ik heb er wel aan gedacht om Frans een brief te sturen. Dat is een leuke man en hij is ook nog eens van dezelfde leeftijd."

Boer zoekt boer

Willem deed in 2012 al mee aan Boer zoekt Vrouw en schreef in één klap geschiedenis: nog nooit eerder deed er een homoseksuele boer mee. Helaas hield Willem geen leuke vent over aan het avontuur met Yvon Jaspers, maar... wat niet is, kan nog komen. Gaat hij nu via het programma alsnog 'aan de man'?

Willem en Frans?

Nou, nóg niet. Uiteindelijk besloot Willem om Frans toch geen brief te schrijven. "Toen ik enkele maanden geleden uitzocht waar hij woonde, bleek dat in het noorden van Friesland te zijn." En dat vond Willem, die zelf in Gelderland woont, toch wat te ver. "Te ver om een serieuze relatie te kunnen onderhouden." Maar hè: plottwist! Willem slaat de liefdesdeur nog niet helemaal dicht. "Ik ga eerst afwachten tot het verder met hem afloopt. Dan kan ik altijd daarna nog actie ondernemen."

Boer zoekt Vrouw is elke zondag om 20:30 uur te zien op NPO 1. De date-avonturen van Frans kun je hier volgen!

Lees verder