Annemiek en Charlie

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Annemiek en Charlie

BzV-Annemiek laat site van nieuw vriendje eruit klappen

|
|

Laatste update:

Boer zoekt Vrouw-bekendheid Annemiek bevindt zich momenteel op een roze wolk door haar nieuwe vriendje Charlie. Zijn website, waar hij onder meer schrijft over zijn leven met de ziekte van Lyme, blijkt echter niet voorbereid op de tientallen duizenden fans van Annemiek.

Het resultaat? Een dikke error. Het zit zo: Annemiek kondigde vanmiddag met een natgeregende Insta-foto van haar en vriendlief Charlie aan dat hij een nieuwe blog had geschreven. Hierin beschrijft hij waarom hij voor Annemiek viel. Wat schattig! Een probleem: zijn site kon die meer dan veertigduizend volgers van de boerin niet aan!

Overlast

Volgers wijzen haar erop dat ze het artikel helemaal niet kunnen lezen. De foutmelding blijkt dus het gevolg van een overbelaste site, reageert Annemiek meerdere keren. Inmiddels is de eerste storm gaan liggen en kan iedereen die dat wil lezen hoe Annemiek en Charlie voor elkaar vielen.

Charlie hartje Annemiek

"Annemiek en ik zijn verliefd!", schrijft hij. Charlie zag haar in de laatste afleveringen van Boer zoekt Vrouw en wist eigenlijk meteen dat hij iets speciaals voelde. "Haar gevoeligheid, diepgang en intelligentie vielen me op." Ook beschrijft hij het leven op de boerderij. Charlie helpt af en toe zelfs mee wanneer zijn eigen werk het toelaat. Maar, bovenal: "bij en met Annemiek zijn geeft me rust en maakt me gelukkig". #CoupleGoals.

Lees verder