Burenruzie loopt volledig uit de hand in Mr. Frank Visser: 'Ik sla al je tanden uit je bek!'

De aflevering van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak - zónder de heer Visser - is er weer eentje voor in de boeken. Viktor Brand kreeg het wederom zwaar te verduren en ditmaal maakten dames uit Zaanstad het hem behoorlijk lastig. De twee kunnen elkaars bloed wel drinken en geluidsoverlast brengt een duivelse kant in Ivy naar boven.

Mr Frank Visser
© Talpa

Geen Mr. Frank Visser vanavond, maar collega-rechter Mr. Beuving krijgt te maken met de opvliegende Ivy. Zij is helemaal klaar met haar buurvrouw Radha en haar partner. De geluidsoverlast maakt haar (vrij letterlijk) gek, maar Radha heeft geen idee waar haar buurvrouw het nu precies over heeft. Bij de confrontatie moest Viktor zelfs tussen beiden springen om escalatie te voorkomen.

'Ik ben jou helemaal zat'

"Luister nou, ik sla al je tanden uit je bek", schreeuwt Ivy naar haar buurvrouw. Wanneer Radha vraagt of zij wel goed bij haar hoofd is, rent Ivy op haar af. "Ik ben jou helemaal zat nu", schreeuwt Radha vervolgens. Ook hier zou Viktor weer een prijs voor mogen ophalen.

De tekst gaat verder onder de Instagram-post

Bart Beuving is een prima vervanging voor Mr. Frank Visser en krijgt de situatie min of meer (en tot zover dat kan) onder controle. Eindstand: het complex is nogal gehorig en het kan inderdaad kloppen dat er geluidsoverlast ontstaat. Toch is dat niet altijd de schuld van Radha. Bovendien drukt Mr. Beuving Ivy op het hart dat zo moet stoppen met bedreigingen en haar agressieve gedrag: "Het is verboden en strafbaar gedrag dat u vertoont. (...) Het is zaak dat u daarmee stopt." Eind goed al goed, want de dames gaven elkaar zelfs nog een hand!

Mr. Frank Visser Doet Uitspraak is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6.