Cats Pet Samatary Mash-up Trailer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Cats Pet Samatary Mash-up Trailer

Brrr... Mash-up van Cats-trailer en Pet Sematary is pure horror

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het is inmiddels vier weken geleden dat de eerste trailer voor de verfilming van Cats online ging, die wereldwijd voor geschokte reacties zorgde. Net nu het internet weer een beetje bekomen is van de schrik, heeft een zieke geest een mash-up trailer gemaakt voor “Stephen King’s Cats”, een mix van beelden uit de Cats-trailer en beelden uit de recente remake van Stephen King’s Pet Sematary. En hoe kwamen we hierachter? Via de Twitter-account van de horrorkoning, die er zelf ook helemaal sprakeloos van was.

Niks aan toe te voegen

“I got nothing”, zo tweet de griezelgrootmeester, wat zoiets betekent als “Hier heb ik niks aan toe te voegen”. En inderdaad, deze mash-up is inderdaad om stil van te worden. Om nog extra effect toe te voegen heeft de maker ook nog verontrustende beelden uit Bird Box en A Quiet Place toegevoegd.

Nog enger dan It: Chapter Two?

Sommige Twitteraars vonden de trailer voor Cats nog angstaanjagender dan de trailers voor It: Chapter Two. Met kerst zullen er erachter komen of deze musical-film voor het hele gezin (ahem) inderdaad nog enger is dan de nieuwste gruweldaden van Pennywise; terwijl It: Chapter Two al op 5 september uitkomt, verschijnt Cats pas op 19 december.

Lees verder