Britt Dekker in actie op NK Dressuur voor amateurs

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Britt Dekker in actie op NK Dressuur voor amateurs

Britt Dekker in actie op NK Dressuur voor amateurs

|
|

Laatste update:

Naast presenteren kan Britt Dekker heel verdienstelijk paardrijden. De televisiester kwam dit weekend in actie op het Nederlands Kampioenschap Dressuur voor amateursporters.

Britt Dekker en haar paard Kingsley Eve veroverden op het NK Dressuur Breedtesport de dertiende plek. Een knappe prestatie, waar ze al lange tijd naartoe werkte. De zenuwen zorgden voor een paar foutjes, maar al met al is ze erg tevreden met haar optreden.

Britt Dekker werd in 2009 en 2010 bekend als deelneemster in de datingshow Take Me Out, en Echte Meisjes In De Jungle. Haar melige, soms stiekem geniale uitspraken maakten van Britt een graag geziene gast in verschillende shows. Samen met Ymke Wieringa vormde ze een presentatieduo voor Britt En Ymke Stellen Vragen en ze gingen samen Aan De Bak In Blanes.

Haar liefde voor paarden stopte Britt nooit onder stoelen of banken: ze heeft haar eigen Youtube-kanaal (Paardenpraat) met Esra de Ruiter(!) waar de edele dieren centraal staan.

Door haar liefde voor de paardensport, zal Britt vanaf deze maand te zien zijn in Zappsport, waarin ze ‘battlet’ met Ron Boszhardt. Dekker vervangt Naomi van As, die met zwangerschapsverlof is.

Lees verder