Britt Dekker doet bizarre Expeditie Robinson-onthulling

Door Redactie
Britt Dekker in Media Inside

Gisteravond was Britt Dekker te gast in het programma Media Inside, waarin presenatoren Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen de afgelopen mediaweek doornemen. En daar deed de presentatrice een nogal... bizarre onthulling!

Mars

In een gesprekje over de kijkcijfer-hit The Masked Singerging het ook over After the Mask, het programma op Videoland waarin Rick Brandsteder napraat met de afgevallen kandidaat"Het zou leuk zijn als ze daarin gewoon de echte dingen eruit gooien", volgens Britt. Dingen die we allemaal willen weten, bedoelt ze. Om te vervolgen met: "Ik weet niet of jullie dat verhaal kennen van die Mars, bij Expeditie Robinson?" Nee, Britt! Dat weten we niet, vertel meer!

Wát zeg je, Britt?

Dat doet Britt dan ook, in geuren en kleuren: "Bij Expeditie Robinson had je dus een kandidaat, die ken ik goed." Ze excuseert zich netjes tegen Adriaan van Dis, ook aan tafel, voor 'het heftige taalgebruik', om vervolgens verder te vertellen: "Die moest dus een cameraman pijpen en dan kreeg ze een Mars." Adriaan zat, net als wij trouwens, met z'n oren te klapperen! Om welke kandidaat het gaat, vertelt ze er niet bij.

Britt Dekker doet bizarre Expeditie Robinson-onthulling

Inslikken

Volgens Britt moeten de heren aan tafel dat verhaal wel kennen, want "dat kent elke tv-maker". Vervolgens wijdt ze nog iets verder uit: "Een cameraman had gezegd: 'Als je me pijpt, krijg je een Mars'. Want zij hebben natuurlijk honger. Ik weet niet of je eerst een Mars kreeg, of daarna." Waarop Adriaan, iets van de schrik bekomen, droog antwoordt: "Maar als je het inslikt, heb je een Mars binnen. Dus dat is dubbelop!" Nu is het Britts beurt om in shock te zijn: "Dit moet eruit!" Droogkloot Marcel doet ook nog even een duit in het zakje: "Maar dan weet je bij The Masked Singer dus helemaal niet wie je pijpt."

Britt Dekker doet bizarre Expeditie Robinson-onthulling

Well, that escalated quickly!

Terwijl Britt alleen maar wilde aangeven dat dát is wat ze wil horen bij het 'napraten' in programma's zoals After the Mask en Eilandpraat. "Gewoon de echte verhalen, niet wat we net op tv hebben gezien." Nou Britt, die boodschap blijft nu wel hangen!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.