Britney Ever After: over het turbulente leven van Miss Spears

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Britney Ever After: over het turbulente leven van Miss Spears

Britney Ever After: over het turbulente leven van Miss Spears

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Popsterren hebben wel vaker een turbulent leventje, maar sommigen raken wat meer in opspraak dan anderen. Britney Spears bijvoorbeeld. De biopic Britney Ever After vertelt over haar 'rise and fall'.

Succesvol

In de jaren negentig begon de solocarrière van Britney. Met hits als …Baby One More Time en Sometimes veroverde ze de harten van niet alleen de Amerikanen, maar van fans over de hele wereld. In de 00’s ging ze daar nog even mee door, maar kwamen ook de nodige problemen op de hoek kijken. 

Mental breakdown

Meerdere mislukte huwelijken, een confrontatie met de kinderbescherming en een mental breakdown waarbij ze haar haren eraf schoor, de pers smulde ervan. Maar ondanks alle negatieve publiciteit die maar bleef komen, liet Brit - zoals ze liefkozend genoemd wordt - tussendoor nog altijd zien wat ze als geen ander kan: entertainen.

Britney Ever After

In de trailer van Britney Ever After wordt vooral gefocust op de spraakmakende gebeurtenissen uit het leven van Spears, maar wordt ook getoond hoe ze na alle ellende weer keihard terug kwam. De rol van Britney wordt gespeeld door de Australische Natasha Bassett. Britney Ever After wordt op 20 februari vertoond op de Amerikaanse zender Lifetime, maar we hopen dat de biopic ook op de Nederlandse tv-schermen gaat verschijnen. 

Lees verder