Bridget Maasland

Veronica Superguide logo
Bridget Maasland
BN'ersOphef

Bridget Maasland slaat terug na kritiek op topless foto

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Preutsheid en Bridget Maasland zijn als water en vuur. De uitgesproken RTL Boulevard-presentatrice sloeg dan ook keihard terug toen zure volgers over haar topless foto heen vielen.

Op het Insta-kiekje van afgelopen weekend poseert Bridget topless, al houdt ze wel haar armen deels voor haar borsten. Niet iedereen kon de bijna naakte Bridget waarderen en dat vindt de presentatrice eigenlijk vrij onbegrijpelijk. "Omdat het niet iets is om je voor te schamen. Het is gewoon huid. De preutsheid terwijl we allemaal naakt geboren worden snap ik niet."

Mannelijk naakt wel geaccepteerd?

De RTL Boulevard-ster wijst er ook op dat er nogal wat hypocrisie speelt op social media. "Ik snap ook niet dat dit bij vrouwen wordt geseksualiseerd en mannen de hele dag met alleen een boxer aan zichzelf laten zien op Instagram en dat wel algemeen wordt geaccepteerd."

Boze Bridget

Bridgets boobies hielden de gemoederen nogal bezig op haar Insta, maar dat weerhield haar er niet van om toch vooral door te gaan met het van repliek dienen van preutse volgers. "Ik ben 47, wij liepen vroeger zo ook op het strand. We zijn toch allemaal voor bodypositivity. En wat zie je nou eigenlijk op deze foto", vraagt ze zich hardop af. "Wat een preuts gedoe zeg. Maak je druk om belangrijke kwesties."

 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder