• Nieuws

Breuk The Voice-fenomeen Zoë Livay en Ali B.

Breuk The Voice-fenomeen Zoë Livay en Ali B.

Zoë Livay was dé verrassing van The Voice 2019 omdat ze van Ali B. direct een contract kreeg aangeboden. Ruim een jaar later is er nog steeds geen plaat, en heeft Zoë de samenwerking met Ali verbroken… Ouch!

Zoë Livay veroorzaakte in het vorige seizoen van The Voice Of Holland een sensatie! Ali B. deed haar in de knockout-ronde een geweldig voorstel: de zangeres mocht door in de show, óf kon meteen een platencontract tekenen bij Ali’s label.

Zoiets hadden we nog nooit gezien, en Zoë koos meteen eieren voor haar geld. Ali B. kreeg door deze stap wel veel kritiek: de coach werd beschuldigd van valsspelen, want waarom haal je iemand uit de wedstrijd voor een contract?

Nu blijkt dat de onderhandelingen eigenlijk op niets uitgelopen zijn. Zoë ging viraal dankzij The Voice, maar daarna bleef het lang stil… Niet zo gek, want de zangeres kwam er helemaal niet uit met Ali! Het duurde allemaal zó lang dat Zoë besloten heeft om niet meer met Ali B. samen te werken. Wat een tegenvaller!

Recent was Zoë Livay nog te gast in de ADF Podcast, waarin ze zei nog wel onder contract te staan bij Ali, maar dat de samenwerking niet zo lekker ging.

Niet lang daarna heeft ze toch besloten om dan maar helemaal op te stappen. Livay vertelt tegen Shownieuws: “Uiteindelijk heeft het dus niet gewerkt… En dat komt eigenlijk doordat onze visies niet hetzelfde waren. Hij heeft een hele duidelijke visie, en mijn visie viel daar niet binnen. Ik ga niet mijn eigen persoonlijkheid aan de kant zetten omdat iemand van mij iets verwacht wat ik niet kan.”

Bericht wordt geladen...

Zoë noemt de situatie “teleurstellend, maar het heeft gewoon niet gewerkt, dan moet ik dóór.” En dat doet ze met rapper Jebroer. Timothy Kimman, zoals de artiest echt heet, scoorde een aantal hits op Youtube en deed mee aan The Roast of Giel Beelen en The Passion 2019, als Barabbas.