Boyd Holbrook vervangt Benicio del Toro in The Predator

Veronica Superguide logo
Boyd Holbrook vervangt Benicio del Toro in The Predator

Boyd Holbrook vervangt Benicio del Toro in The Predator

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Actieliefhebbers kijken al maanden uit naar The Predator, het vervolg op de kaskraker uit 1987 geregisseerd door Shane Black (Iron Man 3, The Nice Guys). Onlangs werd bekend dat Benicio del Toro (Guardians of the Galaxy) een van de hoofdrollen zou spelen, maar hij heeft het project om onbekende redenen verlaten.

Schwarzenegger

De opvolger van Del Toro is wel al bekend: Boyd Holbrook, beter bekend als de chronisch schorre DEA-agent Murphy uit Netflix’ hitserie Narcos. Holbrook is het niet acteerkanon dat Oscar-winnaar Del Toro is, maar de producenten gaan dat naar verluidt goedmaken door een paar topacteurs te casten in belangrijke bijrollen. Daarnaast gaan er nog steeds hardnekkige geruchten dat Arnold ‘Dutch’ Schwarzenegger zijn opwachting zal maken in The Predator.

Veel is er nog niet bekend over dit derde vervolg op de actieklassieker, maar regisseur Shane Black (die zelf een rol speelde in de eerste Predator) vertelde eerder dat hij The Predator vrij duister zal zijn,maar dat er ook ruimte is voor de nodige humor. De film staat gepland voor het voorjaar van 2018.

Lees verder