Bram Moszkowicz woest in Veronica Inside: ‘Ongelooflijke onzin!’

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bram Moszkowicz woest in Veronica Inside: ‘Ongelooflijke onzin!’

Bram Moszkowicz woest in Veronica Inside: ‘Ongelooflijke onzin!’

|
|

Laatste update:

Bram Moszkowicz was te gast bij Veronica Inside, waar Wilfred Genee even stilstond bij de kritiek op Anouk Smulders. Smulders had het in Shownieuws wel héél erg opgenomen voor Marco Borsato, terwijl ze een goede vriendin is van Leontine Borsato.

Angela de Jong ergerde zich ook aan Bram Moszkowicz in dezelfde uitzending, en in Veronica Inside merkte Valentijn Driessen op dat Moszkowicz zoon de manager is van Jada Borsato. De sfeer werd meteen nogal grimmig: “Wat is dit voor ongelooflijke onzin?”

Moszkowicz: “Mijn zoon is de manager van de dochter van Marco, en daarom zou ik niet een reëel beeld kunnen schetsen?” Wilfred Genee nam het op voor Driessen. “Bram, in dit vak is dat toch wel gebruikelijk, dat dat ook wel gebeurt? Kruiwagens, vriendjespolitiek, dat is toch ook wel een onderdeel van ons vak?”

Moszkowicz wilde er niets van weten. “Als er mensen zijn die denken dat ik heb gezegd wat ik heb gezegd, wat overigens helemaal niet per se de kant van Borsato was, omdat mijn zoon de manager is van de dochter van Borsato, dan vind ik het wel welletjes. Ik maak me er niet druk om, ik hoor het voor het eerst nu.”

Aangifte tegen Marco Borsato

René van der Gijp doorbrak de gespannen situatie door terug te keren naar Anouk Smulders. “Ik denk dat ze het beter had kunnen zeggen. “Ik ga nu over mijn beste vriendin praten”, als zij dat zegt, dan kan ik als kijker bepalen of ik het wel of niet serieus neem wat ze zegt.”

Na vele geruchten over Marco Borsato werd er deze week aangifte tegen hem gedaan van seksueel misbruik. Misdaadjournalist John van den Heuvel neemt de aangifte heel serieus, en zegt ‘aanvullend bewijs’ te hebben. Borsato ontkent via zijn advocaat alle aanklachtenAnouk Smulders ging na haar ‘pro-Marco’-betoog in Shownieuws door het stof.

Lees verder