• Nieuws

Boer Zoekt Vrouw Special: hoe is het met de boeren?

Boer Zoekt Vrouw Special: hoe is het met de boeren?

Yvon Jaspers neemt straks poolshoogte bij oud-kandidaten, in de Boer Zoekt Vrouw Special! Wat kunnen we vanavond verwachten?

Boer Zoekt Vrouw toont de zoektocht naar liefde, maar als die gevonden is begint het eigenlijk pas! Daarom spreekt Yvon Jaspers vanavond met verschillende oud-deelnemers, over hun leven ná het programma.

Hoestnoe?

De Boer Zoekt Vrouw Special geeft ons hopelijk antwoord op een aantal brandende vragen. Houdt de LAT-relatie van boer David, die in Roemenië woont, met Mara stand? Hoe is het nu met de arme Olke, wiens droomdate in een ijspegel veranderde toen ze geen concurrentie meer had?
Bericht wordt geladen...
Bericht wordt geladen...

Daarnaast komt geitenboer Frank langs met Anita. Het duo deed mee aan de serie in 2010; Franks traanbuizen werden al snel een moderne legende!

Bericht wordt geladen...
Bericht wordt geladen...

En hoe zat het ook alweer met de stoere mediaboerin Bertie? Na haar deelname begon ze alsnog een relatie met Rosita, die eerder het hazenpad koos.

Volgens Yvon Jaspers beschouwen de Boer Zoekt Vrouw-deelnemers en de programmamakers elkaar een beetje als familie. “Elk geboren kindje voelt als een nieuw neefje of nichtje. Boer Zoekt Vrouw heeft in zoveel levens zoveel geluk gebracht en dat zie je op dit soort momenten pas echt.”