Yvon Jaspers van Boer Zoekt Vrouw

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Yvon Jaspers van Boer Zoekt Vrouw

Boer Zoekt Vrouw inschrijvingen nieuw seizoen geopend!

|
|

Laatste update:

Het nieuwe seizoen Boer Zoekt Vrouw was eventjes ongewis. De KRO-NCRV zou geen plannen hebben voor een nieuw seizoen, en presentatrice Yvon Jaspers had het druk met haar boek over Scandinavische gebakjes. De zorgen bleken onterecht: boeren kunnen zich nu (nu!) inschrijven voor een nieuw seizoen.

Boer Zoekt Vrouw kandidaten melden! 

De aankondiging werd zojuist gedaan op de Facebook- en Twitter-pagina’s van Boer Zoekt Vrouw. Ken (of ben) je een boer(in) die wel wat hulp kan gebruiken qua romantiek? Aarzel niet!

Nieuwe lichting boeren 

Het is de bedoeling dat de nieuwe lichting boeren in het voorjaar wordt voorgesteld. Daarom gaan we er voorzichtig van uit dat Boer Zoekt Vrouw in het najaar van 2018 weer te zien is. De oproep líjkt er verder op te wijzen dat het niet om een internationale editie gaat.

Het romantische programma Boer Zoekt Vrouw is één van de succesvolste programma’s op de Nederlandse televisie en wordt steevast gepresenteerd door Yvon Jaspers. Tijdens het afgelopen seizoen leefden zo’n 5 miljoen kijkers elke week mee met de liefdesperikelen van de boeren.

Lees verder