Foto:  Krists Luhaers, Unsplash

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Foto:  Krists Luhaers, Unsplash

Je kunt nu je eigen bioscoopzaal boeken bij Pathé!

|
|

Laatste update:

Je kunt sinds kort weer corona-proof naar de bios bij Pathé, maar de bioscoopketen voegt nu, mede vanwege alle corona-maatregelen, een extra functie toe: je kunt zélf een zaal boeken zodat je met je eigen vrienden en familie een film kunt checken.

Dat maakt de keten bekend in een persbericht. Het gaat om Pathé Privé - voorheen alleen beschikbaar voor bedrijven. Nu kan jij ook gewoon een luxe privé-zaaltje boeken. We leggen je snel uit hoe je zoiets kunt fixen.

Hoe?

Zo'n besloten filmvoorstelling met een select groepje - extra veilig in coronatijd - regel je via de Pathé Prive-site. Er zijn uiteraard wel een aantal regels aan verbonden. Zo is een reguliere 2D-film al mogelijk vanaf 19 euro per persoon, alleen moet je dan wel voor het maximum aantal van 30 personen (dat nog heel juni geldt) betalen, ook al zit je maar met zijn drieën in een zaal. Dit komt in het goedkoopste geval neer op 570 euro. 

Regels

Je krijgt er dan wel een bak popcorn en een flesje frisdrank voor terug. De 1,5-meter-regels gelden uiteraard nog wél. Mensen die niet uit hetzelfde huishouden komen, moeten dus ruimte tussen de stoelen houden. En uit welke films mag je kiezen? "Bezoekers kiezen zelf hun film uit de topfilms die op dat moment in de bioscopen draaien", laat een woordvoerder weten. Wie nu al de site checkt, ziet dat films als Onze Jongens in Miami, Birds of Prey en Bad Boys For Life er óók tussen staan. Oh ja: je moet bij het aanvraagformulier rekening houden met een verwerkingsperiode van twee weken! Morgen een privé-zaal boeken met je besties zit er dus nog niet in.

Foto:  Krists Luhaers, Unsplash

Lees verder