Bob Odenkirk laat weer van zich horen: 'Het gaat goed met me'

Door Redactie
Better Call Saul-acteur Bob Odenkirk

Het lijkt weer de betere kant op te gaan met Bob Odenkirk. De acteur uit Better Call Saul plaatste vrijdag een korte update over zijn medische status nadat hij vorige maand een hartaanval kreeg.

Daarnaast wil hij al zijn fans bedanken voor de massale steun.

Wonderful-week

"Het gaat goed met me. Ik heb mijn eigen 'It's A Wonderful Live'-week gehad met mensen die erop stonden dat ik de wereld een beetje beter zou maken.", zo bevestigt de 58-jarige acteur op Twitter. "En dank jullie wel. Ik hou nu van iedereen, maar laten we de verwachtingen wel redelijk houden." 

De acteur heeft nu enkel nog last van een oorontsteking, zo blijkt uit een tweede bericht.

'Kleine hartaanval' overleefd

Het is ontzettend fijn dat hij weer aan de betere hand is, want de schrik zat er goed in. Eind juli kwam het nieuws naar buiten dat de populaire acteur werd opgenomen in het ziekenhuis vanwege een 'hart gerelateerd ongeval'. Dit gebeurde tijdens de opnames van het zesde en laatste seizoen van de Breaking Bad-spinoff. Later onthulde de acteur zelf dat het ging om een 'kleine hartaanval'. Lees er hier meer over.

Bob Odenkirk zal na zijn herstel terugkeren naar de set om de opnames van Better Call Saul af te ronden. Wanneer dat is, is logischerwijs niet bekend.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.