Black Lightning binnenkort toch te zien in het Arrow-universum?

Veronica Superguide logo
Black Lightning binnenkort toch te zien in het Arrow-universum?

Black Lightning binnenkort toch te zien in het Arrow-universum?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

We hebben goed nieuws voor iedereen die stiekem zit te hopen op Arrow-verse uitstapje voor Black Lightning! In de komende aflevering wordt namelijk op subtiele wijze een brug geslagen tussen het BL-universum en dat van Arrow.

Hoe de vork precies in de steel zit laten we nog even in het midden. De aflevering in kwestie is namelijk nog niet te zien op Netflix. Toch zal de oplettende kijker het niet ontgaan. Let dus even extra goed op als de superheld zijn rentree maakt op 3 april. 

Arrow-verse

The Arrow-verse is een samenraapsel van allerlei superhelden-series geproduceerd door young adult-kanaal The CW. Onder meer Arrow, Supergirl, The Flash en Legends of Tomorrow, Constantine en Vixen vallen hieronder. Netflix heeft de rechten voor de Europese release.

Black Lightning

Black Lightning is het pseudoniem van Jefferson Pierce (Cress Williams), vader van twee en de rector van een plaatselijke middelbare school, die negen jaar daarvoor furore maakte als de titelheld. Hij gebruikte zijn gave om elektriciteit te kunnen manipuleren en veegde zo de straten van zijn 'community' schoon. 

Het turbulente dubbelleven van de held eiste echter zijn tol en de zwarte bliksem hing voor eens en voor altijd zijn pak aan de wilgen. Inmiddels zijn we een decennia verder en loopt het allemaal weer flink in de soep. Pierce besluit daarom nog een keer het zwarte neon-kostuum uit de kast te trekken. Met alle gevolgen van dien. 

Lees verder