Bijzonder moment in Khalid & Sophie: 'Dat meen je niet?'

Een mooi moment donderdagavond in de uitzending van Khalid & Sophie. Tafelgasten Ashley en Corrie schoven aan om te praten over hun documentaire Corrie, maar verrassen de kijker met een huwelijksaanzoek!

Ashley en Corrie in Khalid & Sophie

Een romantisch gebaar tijdens de live-uitzending van Khalid & Sophie.

Transitie

Corrie en Ashley zijn gevolgd voor een documentaire over de transitie van Ashley. De twee leerden elkaar kennen als man en vrouw, maar tijdens de relatie kwam Ashley erachter dat zij eigenlijk een vrouw is. In de documentaire wordt besproken hoe dat is voor de partner, Corrie. Er is heel veel over transgenders geschreven, ze kunnen overal hulp zoeken. Maar voor mij was er gewoon helemaal niks”, legt Corrie uit. “Ik hoef niet op de voorgrond te staan, maar ik had wel het idee dat ik onzichtbaar was naast haar.”

Aanzoek

Ashley is ontzettend blij met de steun van haar partner en daarom besluit ze om haar vriendin live op tv ten huwelijk te vragen. “Ik ben heel erg dankbaar dat zij nog altijd mijn partner is, en daarom… Wil je met mij trouwen?”, vraagt Ashley. Corrie weet even niks uit te brengen. “Dat meen je niet? Ja natuurlijk! Ik hou van jou!”

Je ziet Khalid & Sophie elke werkdag op NPO1, vanaf 19.00 uur. De documentaire Corrie is vrijdag 17 maart te zien op NPO2 om 22.20 uur.