Big Brother Nawel

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Big Brother Nawel
RTLTVBig Brother

Big Brother-kijkers in shock over exit: 'Dit is een feestdag!'

|
|

Laatste update:

Na vandaag zijn er nog vijf Big Brother-bewoners over, want zaterdagavond moest er natuurlijk weer iemand naar huis.

De finale van Big Brother nadert, en dat betekent dat ook de drama en paniek onder de laatste zes bewoners toeneemt.  Nawel is het inmiddels compleet zat dat ze zonder adempauze elke week wordt genomineerd en reageert zich af op andere bewoners.

Let op! Er volgen spoilers voor de Big Brother-uitzending van vanavond.

Mentaal zwaar

Nawel liet deze week duidelijk aan Salar weten wat alle nominaties mentaal met haar deden. Tot tranen geroerd zei ze: “Dat is wel echt zwaar. Ja, dat is gewoon echt zwaar. Zeker in het begin. Elke week denk ik: iedereen verwacht van je dat je blij bent en leuk bent, en dat is ook mijn echte persoonlijkheid. Maar dat wordt elke keer weer afgepakt, en moet je je elke week weer aanpassen terwijl je weet: ik sta er volgende week toch weer op.”

Kristof had een leukere week: hij werd de eerste Big Brother-finalist toen hij een gouden sleutel won tijdens een spel. Genomineerd voor een keiharde exit was – naast Nawel – dit keer Salar. Het zweet brak hem waarschijnlijk gelijk uit, want ervaring leert dat Nawel zich niet snel uit het huis laat stemmen.

Deze bewoner moest Big Brother verlaten

Tot ieders verbazing bleek Nawels lucky streak voorbij: ze moest naar huis en Salar mocht blijven. Nawel had een complete fanbase op social media, maar zelfs zij konden er niet voor zorgen dat hun favoriet mocht blijven. Kijkers die niet tot die fan base behoorden, waren in ieder geval superblij.

Zelfs bewoners die het Big Brother-huis allang hebben moeten verlaten, hebben indirect nog met de overgebleven bewoners te maken. Hoe precies, dat lees je hier.

Big Brother is elke werkdag vanaf 20:30 uur te zien op RTL5 en op zaterdag om 20:00 uur. De livestreams op Videoland kun je 24/7 volgen.

Lees verder