Ellen Page en Emma Portner

Veronica Superguide logo
Ellen Page en Emma Portner

Bezet: de 9 real life-liefjes van de The Umbrella Academy

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Netflix heeft met The Umbrella Academy een megaknaller te pakken - zeker na het overweldigende tweede seizoen. Maar wat weten we nu eigenlijk van de acteurs áchter Klaus, Allison, Number Five en de rest? Hoog tijd om te kijken wie hun real life-liefjes zijn!

1. Tom Hopper (Luther)

Tom is een echte family man! Hij trouwde in 2014 met actrice Laura Higgins, met wie hij ook samenspeelde in Black Sails. Het Hollywood-powerkoppeltje deelt hun liefde met zoontje Freddie en dochtertje Truly. Aww...

2. Emmy Raver-Lampman (Allison)

We heard a rumor... dat Allison-actrice Emmy Raver-Lampman stiekem al jaren datet met Snowpiercer-acteur Daveed Diggs! De twee leerden elkaar naar verluidt ook op een romantische manier kennen toen ze allebei in de mega-populaire musical Hamilton speelden. Roddelsite JustJared onthulde de relatie een paar maanden geleden, maar Emmy en Daveed voelen weinig behoefte om media op te zoeken.

3 en 4. David Castañeda (Diego) en Arya (Lila)

Een groot mysterie, die David! We hebben flink zitten graven, maar konden helemaal niets officieels vinden over relaties. Speculeren kunnen we daarentegen wél. Dit David-fanaccount gaf ons deze (veelzeggende?) foto. We zien dat hij Umbrella-co-ster Ritu Arya (Lila) meenam naar een New Years Eve-feestje met vrienden en familie. Oké dan! Speelt hier iets? We kunnen over Ritu verder ook niets vinden, dus...

5. Robert Sheehan (Klaus)

Voor zover we dat überhaupt kunnen weten, is Robert momenteel single. De geweldige Klaus-acteur is in tegenstelling tot zijn personage niet panseksueel. Hij datete een tijdje terug met actrice Sofia Boutella, die hij op de set van Jet Trash leerde kennen. Maar, helaas: in 2018 spatte de liefdesbubbel uiteen. Het lijkt erop dat Robert het sindsdien even rustig aan doet qua vrouwen.

We geven een Godfather of Harlem-weekend weg!

    Lees verder