Betoverende beelden van Disney’s The Nutcracker And The Four Realms

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Betoverende beelden van Disney’s The Nutcracker And The Four Realms

Betoverende beelden van Disney’s The Nutcracker And The Four Realms

|
|

Laatste update:

Disney gaat voorlopig lekker door met het maken van live-action-films van bekende sprookjes. Na Jungle Book en Beauty And The Beast is het de beurt aan De Notenkraker! Check de eerste trailer van The Nutcracker And The Four Realms.

De hoofdrol in The Nutcracker wordt gespeeld door Mackenzie Foy (Twilight Saga, Interstellar). Foy vertolkt Clara, die een magische notenkrakerpop redt van de Muizenkoning, en afreist naar een magisch toverland. Daar ontmoet ze de Sugar Plum Fairy, gespeeld door Keira Knightley.

Losse bewerking

Op basis van de trailer líjkt Jayden Fowora-Knight de dappere Notenkraker te spelen. Heer Drosselmayer, die de notenkraker in het sprookje aan Clara geeft, is een rol voor Morgan Freeman. Mother Ginger, de schurk in deze bewerking van het verhaal, wordt vertolkt door Helen Mirren.

The Nutcracker And The Four Realms is gebaseerd op het klassieke verhaal van De Notenkraker En De Muizenkoning. Het lijkt er wel op dat er losjes met het bronmateriaal wordt omgesprongen.

Regisseur Lasse Hallström ken je waarschijnlijk van Hachi, Chocolat en What’s Eating Gilbert Grape. Daarnaast was hij in de jaren 70 en 80 verantwoordelijk voor vele videoclips van… ABBA!

Het sprookje van De Notenkraker draait voor een groot deel om het kerstfeest. Naar verwachting gaat The Nutcracker And The Four Realms begin november in première.

Lees verder