Benten Wijnen is The Dutch MacGyver

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Benten Wijnen is The Dutch MacGyver

Benten Wijnen is The Dutch MacGyver

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Onze eigen Benten Wijnen kruipt in de huid van de handige actieheld MacGyver in het nieuwe Veronica-programma The Dutch MacGyver. Elke donderdagavond is te zien hoe Benten de leukste lifehacks uitvoert om uit benarde situaties te komen. Check hier alvast de eerste aflevering!

Zo probeert Benten, bekend van Superguide's Trailer Trash waarin hij met een verrassende date een aantal trailers van gloednieuwe bioscoopfilms beoordeelt, onder meer te ontsnappen uit handboeien en ontgrendelt hij een telefoon met één vingerafdruk.

Ducttape en paperclips

In de eerste aflevering worden de polsen van Benten met ducttape vastgeplakt en vervolgens wordt hij opgesloten in een kleine ruimte. Lukt het hem, net als de echte MacGyver, om met de lifehacks de ducttape los te krijgen en te ontsnappen uit de afgesloten kamer? Check de video hierboven! The Dutch MacGyver is vanaf donderdag 2 februari wekelijks te zien bij Veronica. 

MacGyver

In de Amerikaanse serie MacGyver bestrijdt ‘Mac’ de internationale misdaad met behulp van huis-tuin-en-keukenspullen en een flinke dosis wetenschappelijke kennis. MacGyver zie je elke donderdag om 20:30 uur bij Veronica en is hier gratis online terug te kijken.

Lees verder