Benedict Cumberbatch als chaggo Grinch in eerste trailer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Benedict Cumberbatch als chaggo Grinch in eerste trailer

Benedict Cumberbatch als chaggo Grinch in eerste trailer

|
|

Laatste update:

Er is een kersverse trailer van de nieuwe animatiefilm The Grinch gearriveerd en ook al is de titelheld rete-chagrijnig: wij worden van deze video enorm vrolijk!

Het werd tijd!

We willen je niet een leeftijds-complex aanpraten, maar de laatste verfilming van het klassieke kinderboek Dr. Seuss’ How the Grinch Stole Christmas! was alweer in 2000 met Jim Carrey in de hoofdrol. In de nieuwe animatie-versie kruipt niemand minder dan Benedict Cumberbatch in de groene vacht van de Grinch. In de Nederlandse versie leent Carlo Boszhard zijn stem aan het monster. 

Is het al kerstmis?

In de trailer zien we de Grinch hoe we hem allang kennen: flink chagrijnig! Zo vertelt hij zijn trouwe viervoeter: "Vandaag gaan we gemene dingen doen en die doen we in stijl!" De Grinch blijft het liefst de hele dag thuis in zijn berggrot en komt alleen onder de mensen als zijn eten op is. En wanneer dat het geval is, heeft hij er flink de pest in. Bovendien komt hij erachter dat men kerstmis dit jaar drie keer zo groot wil maken. Er zit dan voor de Grinch maar één ding op: kerstmis stelen.

Bekende namen!

The Grinch wordt gemaakt door de makers van Despicable Me, The Secret Life of Pets en Sing, wat betekent dat er een hoop humor op de planning staat. The Grinch verschijnt op 9 november in de bioscopen. 

Lees verder