• Nieuws

Batman achtervolgt The Joker naar Japan, in de geweldige trailers van Batman Ninja!

Batman achtervolgt The Joker naar Japan, in de geweldige trailers van Batman Ninja!

Batman is eigenlijk al een soort ninja, dus dit anime-uitstapje naar het Land van de Rijzende Zon is minder vergezocht dan je denkt. Check de fenomenale trailers van Batman Ninja!

In Batman Ninja reist Batman terug in de tijd naar feodaal Japan. The Joker is op één of andere manier ook in die periode terechtgekomen, en probeert de geschiedenis van het land te veranderen.

Batman… wat?

Het klinkt een beetje vergezocht, en waar Harley Quinn, Nightwing, Catwoman en de trouwe butler Alfred vandaan komen is ook niet helemaal duidelijk. Tegen de looks van de animatiefilm valt echter weinig in te brengen! 

Batman zelf kreeg natuurlijk ninja-training van de League Of Shadows, dus voor de gemaskerde wreker zélf is de omslag misschien niet zo groot. Batman voelt zich prima thuis tussen de werpsterren, zwaarden en harnassen. Aangezien het een Japanse animatiefilm is, mag een enorme robot natuurlijk niet ontbreken!

Bericht wordt geladen...

Er werken grote namen uit de animewereld aan Batman Ninja. Zo zijn de personages ontworpen door Takashi Okazaka (Afro Samurai), en schreef Kazuki Nakashima (Kill La Kill) het script.

Bericht wordt geladen...

Batman Ninja verschijnt begin 2018 in de Japanse bioscoop. Of de film in het Westen gedraaid wordt is onduidelijk. Wel wordt de film hier op DVD en Blu-Ray uitgebracht.