Bat-signal schijnt vanavond boven Los Angeles ter ere van Adam West

Door Redactie
Bat-signal schijnt vanavond boven Los Angeles ter ere van Adam West

Vanavond wordt in L.A de onlangs overleden Batman-acteur Adam West op een bijzondere manier in de spotlight gezet… letterlijk!

Superster

Afgelopen vrijdag overleed Adam West aan de gevolgen van leukemie. Dankzij de tv-serie Batman groeide hij in de jaren 60 uit tot een absolute superster en de kleurrijke cultserie heeft nog steeds veel fans. Om West te eren, heeft de burgemeester van Los Angeles een bijzonder eerbetoon georganiseerd. Wanneer vanavond de zon is ondergegaan, zal het iconische bat-signal schijnen boven de stad. Burgemeester Garcetti zal het bat-signal samen met de politiecommissaris ontsteken, net zoals in de Batman-strips en -films!

Family Guy

De acteur die zelf ook uitgroeide tot een superheld krijgt ook nog een ander eerbetoon. De Amerikaanse tv-zender FOX zal de Family Guy-aflevering The Dating Game herhalen. Adam West speelt hierin de maffe burgemeester, een rol die hij nog in meer dan 100 afleveringen zou spelen! Via Twitter liet Family Guy-bedenker Seth McFarlane al diep bedroefd te zijn door het verlies van de populaire acteur: “Family Guy verloor een burgermeester, en ik verloor een vriend.”