Bas Muijs

Veronica Superguide logo
Bas Muijs
BN'ersGoede Tijden, Slechte TijdenTV

Bas Muijs maakt weer GTST-comeback!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Hide your wives, Meerdijk: Stefano Sanders gaat het soapdorp weer onveilig maken. Comeback kid Bas Muijs keert voor de vierde (!) keer terug in Goede Tijden, Slechte Tijden!

Let op: Videolandspoilers voor GTST volgen!

Dat bevestigt een woordvoerder van RTL dinsdag aan het ANP.

Wanneer komt Bas Muijs terug in GTST?

De eerste aflevering met Bas als Stefano is woensdag 29 juni op RTL 4 te zien. De GTST-kijker die de soap via Videoland vooruitkijkt, kan Stefano nu al spotten. De jongere broer van Ludo Sanders zit weer in Meerdijk om bij het aanstaande huwelijk tussen zijn nichtje Nina en Bing te zijn. Opvallend dat hij er dan nú al bij is, vindt Televezier. "Als het zou gaan om een tijdelijk rolletje of een cameo dan zijn de makers er wel erg vroeg bij. Mogelijk gaat Stefano voor langere tijd voor ophef zorgen in de soap", klinkt het.

Stefano komt wéér terug

Bas Muijs, die eind vorig jaar een hartaanval kreeg, speelde van 1999 tot en met 2005 in GTST. In 2009, 2014 en 2020 volgden er korte comebacks, maar nu lijkt-ie dus voor een wat langere tijd terug te keren. 

Bas Muijs Stefano Sanders GTST

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Bron: ANP/Veronica Superguide

Lees verder