Barry Atsma en Noortje Herlaar, Gouden Kalf

Veronica Superguide logo
Barry Atsma en Noortje Herlaar, Gouden Kalf

Barry Atsma en Noortje Herlaar opnieuw ouders van dochtertje

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De beschuit met muisjes mogen op tafel! Barry Atsma en Noortje Herlaar zijn afgelopen maandag ouders geworden van een dochtertje.

“Afgelopen maandag, in de stille uurtjes van de vroege ochtend, is ons prachtige, kleine meisje Sam geboren”, laat de acteur vandaag weten op zijn Instagram. “Samen met haar drie grote zussen genieten we eindeloos van haar zachte kreetjes en zoekende oogjes. We zijn helemaal in de wolken en ongelooflijk dankbaar.” Barry is ongelofelijk trots op zijn vriendin. “Wat een kracht en wat een eindeloze liefde.”

Filmliefde

De kersverse ouders leerden elkaar zo’n vijf jaar geleden kennen op de set van de film Knielen op een bed violen. Toch sloeg de vonk pas écht over na het draaien. “Ik ben blij dat de echte liefde pas na het draaien is opgebloeid”, zei ze eerder in een interview met Libelle.

Superguide Podcast: Bankplakkersmeer

Nog meer meiden

In 2018 kreeg het stel dochter Bobbi. Voor Barry, die recent zijn broer verloor, was dit niet zijn eerste kind: hij heeft uit een eerdere relatie nog twee dochters: Zoë en Charley. Vorig jaar oktober maakte het koppel de zwangerschap van Sam bekend. Dat deden ze op de rode loper van het Gouden Kalveren gala, via RTL Boulevard. “Ik ben niet alleen op de rode loper”, zei musicalster Noortje toen.

Lees verder