Bankplakkers, The Serpent, Ex on the Beach: Double Dutch, Thunder Force

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bankplakkers, The Serpent, Ex on the Beach: Double Dutch, Thunder Force

Bankplakkers #14: The Serpent, Ex on the Beach en Thunder Force

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De nieuwe Bankplakkers is uit! En belangrijker: Debby is jarig! Als cadeau mocht ze de nieuwe releases van Steven en Peter uitkiezen en daar hadden ze absoluut meteen spijt van. Maar hoe kon Debby nou weten dat Steven een hekel aan Ex on the Beach heeft?

Zelfs de TV Koning komt even langs voor een stukje taart en heeft een zoete verrassing voor Debby. Iets met Showcolade; een nieuwe tv-show op MAX over chocolade. Briljante titel inderdaad, maar het idee is erg grappig want de BN’ers moeten uit verschillende voorwerpen raden welke van chocola gemaakt is. Zien we straks Irene Moors in een schoen happen?

The Serpent verovert Netflix

Peter mocht ondertussen van Debby The Serpent kijken en deze Netflix-serie heeft ondanks de Bangkok-setting een Nederlands randje. Charles Sobrahj vergiftigd in de jaren 70 tientallen toeristen om hun geld en paspoorten te stelen. Herman Knippenberg, medewerker van de Nederlandse ambassade, komt hem op het spoor en start een grootschalig onderzoek. Spannend maar ook spannend genoeg voor een miniserie?

Thunder Force of Thunder Farce?

Debby keek ondertussen de nieuwe Netflix-film Thunder Force, waarin Melissa McCarthy en Octavia Spencer superhelden worden. Bankplakkers moet tenslotte wel zijn superheldenquotum halen!

Steven wordt gek van Ex on the Beach: Double Dutch

Steven is trouwens ook een superheld. Hij heeft niks met reality tv, dus was hij de perfecte persoon om de eerste aflevering van Ex on the Beach: Double Dutchseizoen 7 te kijken! We zeggen niet dat hij voor eeuwig getekend is door deze ervaring, maar hij hield een dagboek bij van de ervaring…

Natuurlijk bespreken de Bankplakkers nog het laatste nieuws in de aflevering en mag de Geluidskluis ook niet ontbreken. Ze onthullen zelfs wat de grote prijs gaat worden voor de uiteindelijke winnaar!

De allerbeste sitcom volgens de luisteraars

En als klap op de vuurpijl bespreken we nog de luisteraarspoll van de allerbeste sitcoms. Wat blijkt? Jullie komen tot een heel andere conclusie dan de Bankplakkers in hun sitcom special.

Luister de podcast hieronder via Spotify of een andere podcastdienst.

Lees hier meer over Bankplakkers

Lees verder