Bankplakkers over Fraggle Rock, Archive 81 en Ozark

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bankplakkers over Fraggle Rock, Archive 81 en Ozark
Bankplakkers

Bankplakkers #53: Ozark, Archive 81 en Fraggle Rock: Back to the Rock

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De Bankplakkers komen eindelijk van hun bank af want de bioscopen zijn weer open! Gelukkig hebben ze nog wel wat gekeken op de streamingdiensten: het nieuwe seizoen van Ozark, een horrorserie met een vervloekte videoband en Fraggle Rock!

Deze week keert Charlene Heezen terug als de derde heerlijke stem om naar te luisteren. Als redacteur bij het AD en voormalig host van Bingewatchers, weet ze meer dan genoeg over het nieuwste entertainment op de streamingkanalen.

Het einde van Ozark

Ze pakt gelijk een grote vis met Ozark. Het vierde seizoen van de misdaadserie staat nu voor de helft op Netflix. Breidt het een interessant einde aan het avontuur?

Peter gruwelt van Archive 81

Peter verzamelde ondertussen al zijn moed om een horrorserie te kijken op Netflix. Archive 81 is zó populair dat een van de Bankplakkers zich wel moest opofferen voor een bespreking. De serie gaat over een vervloekte videoband die verslag legt van de laatste dagen binnenin een New Yorks appartementencomplex, gebouwd door Hollandse heksen. Altijd leuk als Nederlanders internationaal doorbreken…

Gijsbert en zijn dochter kijken de nieuwe Fraggle Rock

Gijsbert was nostalgisch en zwengelde AppleTV+ aan voor Fraggle Rock: Back to the Rock. Toen hij nog een heel klein Gijsbertje was, keek iedereen naar de poppenserie. Vindt zijn dochtertje de nieuwe serie net zo leuk?

Verder wordt de Geluidskluis opengegooid en wordt het einde van Dry January in de Bankzaak gevierd met de vraag: ‘Welk filmdrankje wil jij weleens proberen?’ Tot slot heeft Gijsbert nog een vette Superguide Superstreaming Tip klaarstaan.

Luister de podcast hieronder via Spotify of een andere podcastdienst.

Lees hier meer over Bankplakkers.

Lees verder