• Bankplakkers

Bankplakkers #72: Twee Zomers, The Boys, Real Housewives of Dubai

Bankplakkers Real Housewives of Dubai The Boys Twee Zomers

Zon genoeg in de nieuwe Bankplakkers met besprekingen van The Real Housewives of Dubai en de Vlaamse serie Twee Zomers. En dan komt The Boys seizoen 3 ook nog even langs!

Gijsbert kijkt Twee Zomers met goesting

Volgens Gijsbert hebben onze zuiderburen er een grote Netflix-hit bij! Twee zomers staat torenhoog in de Netflix Top 10 en geheel terecht. De duistere thriller gaat over een vriendengroep waarin een lid plotseling gechanteerd wordt met een schokkende video uit het verleden. Wie is de dader… of is iedereen stiekem schuldig?

Peter en The Boys

Peter keek ook een duistere serie maar wel met een grote grijns. Superheldenparodie The Boys heeft een derde seizoen gestart op Amazon Prime Video. Is de serie een derde keer nog steeds super? Peter schrok in ieder geval opnieuw van het bloederige geweld in de serie.

Charlene bezoekt Dubai

Charlene had misschien wel de grootste traktatie want ze is een groot fan van de The Real Housewives franchise. De nieuwste serie op Hayu, The Real Housewives of Dubai, introduceert een nieuwe groep huisvrouwen die woont in de hyperluxe woestijnstad. Met zo’n jetsetachtergrond moet de serie wel een succes zijn, toch? Charlene geeft haar expert opinion…

En natuurlijk de allerbelangrijkste vraag: komt er deze aflevering een winnaar van De Geluidskluis?

Luister nu de nieuwe Bankplakkers via jouw favoriete podcastapp, bijvoorbeeld Spotify of Apple Podcasts.