Hans en Marion

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Hans en Marion
B&B vol Liefde

B&B Vol Liefde-Marion reageert op supersnelle exit bij Hans

|
|

Laatste update:

De blonde Marion kwam als laatste aan in de B&B van Franse Hans. Haar verblijf bleek van bijzonder korte duur: haar koffers waren nog nauwelijks uitgepakt of ze mocht alweer inpakken. Marion reageert op haar vertrek in B&B Vol Liefde.

Pijlsnel vertrek

Dat het geen match made in heaven was tussen Marion en Hans, was voor kijkers al snel duidelijk. De kandidate was gecharmeerd van de B&B-eigenaar in zijn video-oproep, maar in levenden lijve pakte het anders uit. De eigenzinnige Hans werd niet warm van zijn nieuwe gast. En dus mocht ze de Franse bed & breakfast weer verlaten. 

Geen liefdesklik

Marion zit er niet mee. "Ik had zelf ook al in de gaten dat we geen liefdesklik hadden", vertelt ze in een reactievideo van RTL. "Liefde kun je niet dwingen, maar je moet er gewoon lekker voor openstaan en dan komt het misschien wel een keer."

Hoop niet verloren

Voor Marion is het jammer dat het liefdesavontuur op niets is uitgelopen. Maar ze zit niet bij de pakken neer. "Ik laat het er zeker niet bij zitten", zegt ze over de liefde. "Want als ik straks een leuk iemand tegenkom dan sta ik daar zeker voor open."

De zomerhit B&B Vol Liefde loopt bijna ten einde (op Videoland is het al zover...), maar het nieuws blijft binnendruppelen. Op de hoogte blijven? Check ons B&B Vol Liefde-overzicht.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast-apps.

Lees verder