Nike maakt een paar smakelijke Spongebob-sneakers voor de fijnproever!

Veronica Superguide logo
Nike maakt een paar smakelijke Spongebob-sneakers voor de fijnproever!

Awesome! Nike komt met speciale Spongebob-schoenen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Na Game Of Thrones-Adidas-sneakers is het nu de beurt aan Nike! Baskteballer Kyrie Irving komt met speciale… Spongebob Squarepants-schoenen.

De in Australië geboren basketballer speelde voor de Cleveland Cavaliers, Boston Celtics en vanaf komend seizoen bij de Brooklyn Nets. De populaire atleet heeft zijn eigen Nike-schoen, de Kyrie, en die verschijnt binnenkort in wel héél bijzondere uitvoeringen! Of Irving meedoet aan Space Jam 2 is helaas onzeker... waarschijnlijk niet!

Hij… woont in een ananas, diep in de zee!

Spongebob Squarepants

Nike en de makers van Spongebob werkten samen aan deze vijf verschillende Spongebob-basketbalschoenen. De gele variant is duidelijk gebaseerd op de absorberende held zelf. Een roze versie is duidelijk geïnspireerd op Patrick, de zwakzinnige zeester met het hart van goud! Het lijkt simpel, maar als je de schoenen goed bekijkt vallen er leuke details op. De Spongebob-versie heeft pseudo-gaatjes, en alle kleuren van het figuurtje zie je in de schoenen terug!

Mochten ze echt héél slecht verkopen, wat we niet verwachten, dan kunnen ze hem zó als een speciale ‘gatenkaas’-editie verkopen.

De meest normale sportschoen is die van Sandy; die is - net als haar ruimtepak- wit, met een bruine binnenkant. De Meneer Krabs-versie is… bijzondere rood, en de Octo-variant is helemaal ‘out there’! Mintgroen met lila; een gewaagd modestatement, maar waarom ook niet?

Wanneer de Spongebob-Nikes precies verschijnen is nog niet bekend, maar het is ergens in augustus. Als je geïnteresseerd bent kun je de site van Nike het beste goed in de gaten houden! Spongebob leeft voort!

Lees verder