Married at First Sight Astrid en Sander

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Married at First Sight Astrid en Sander
Married at First Sight

Lachen: Astrid uit Married at First Sight zorgt voor hilarisch moment

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Oh, Astrid! Deze vrolijke tante uit Amsterdam zorgt iedere aflevering van Married at First Sight weer voor een glimlach op ons gezicht. Ook deze keer weer, want het stel gaat uiteten. Op z’n steenkolenengels. “Have you ook tapbier?”

Het is even zoeken op de menukaart. Tot Astrid’s grote spijt kun je die namelijk alleen via je telefoon checken. Ze kiest haar eten veel liever van een papierenkaart uit. “Gegrilde octopoes?” Nee, gamba’s, dáár heeft Astrid trek in. Maar god, hoe heten die dingen ook alweer in het Engels? En hoe leg je uit dat je ze zonder schil wil?

“Not met z’n jas an” 

“Ja maar niet met die schil hè… not met z’n jas an”, probeert ze de ober op Mallorca uit te leggen. Als een echte gentlemen schiet Sander haar te hulp: “Not with the cave”. Drie keer raden wat Sandra op haar bordje krijgt? Juist, gamba’s mét schil. “Ik zeg nog, heeft ‘ie een jas-ie aan? Hebt-ie een schilletje?”

Hoedje kopen

Het is dikke pret met de twee, ook bij het shoppen. Sander blijkt namelijk een voorliefde voor hoedjes te hebben. “Ik ben een hoedjesman, overal waar ik kom probeer ik één of twee, ja soms drie of vier, hoedjes te scoren.” Bij het eerste hoedje dat Sander opzet, ligt Astrid meteen in een deuk. “Ja of ‘ie een hoedenhoofd heeft weet ik niet, ik ben niet zo gek van hoedjes”, grapt de Amsterdamse.

Married at First Sight is elke dinsdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 of kijk alvast (vooruit) bij Videoland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder