Astrid Holleeder dankbaar voor dochter Miljuschka

Door Redactie
Miljuschka Witzenhausen

Astrid Holleeder is overweldigd door alle berichten die ze ontving door de oproep van haar dochter Miljuschka Witzenhausen. De tv-kok en vast Boulevard-gezicht riep woensdag mensen massaal op om haar moeder te feliciteren.

Astrid Holleeder bedankt haar dochter dan ook via een bericht. "Lieve Milliemeisje, Het leven had mij geen mooier cadeau kunnen geven dan een dochter zoals jij. Vol begripvol en liefde voor haar moeder. Vaak vraag ik me af waar ik dat aan verdiend heb", quote Miljuschka haar moeder op Instagram. "Want je zal maar zo'n moeder hebben als ik. Een moeder, die koos voor een weg met zoveel kuilen en hobbels."

Onderduikadres

Miljuschka Witzenhausen, die deelneemt aan Wie is de Mol 2020, vroeg woensdag haar fans om haar moeder een verjaardagswens te sturen. "Eenzaamheid is iets wat een nare bijkomstigheid is van haar positie. Dus zouden jullie mij een plezier willen doen? Schrijf hieronder iets liefs voor mijn jarige mama." Astrid Holleeder moet nog altijd vrezen voor haar leven door haar broer Willem Holleeder en leeft dus al jaren afgezonderd. Miljuschka liet zich daar onlangs nog in Chantals Pyjama Party over uit. Op haar oproep kwamen bijna 15,000 reacties.