Army of the Dead 2 in de maak bij Netflix

Door Redactie
Dave Bautista in Army of the Dead op Netflix 2021

Afgelopen voorjaar ging Army of the Dead in première bij Netflix. Maar de fans van deze zombiekraker kunnen zich nu al verheugen op het vervolg!

In Army of the Dead wordt Las Vegas overspoeld door een horde bloeddorstige zombies. Dat is slecht nieuws voor de lokale VVV, maar het schept ook kansen. Er ligt namelijk nog voor miljoenen aan contant geld opgeslagen in de casino’s. Onder leiding van de onverschrokken Scott Ward (Dave Bautista) sluipt een team huurlingen het hermetisch afgesloten gokparadijs binnen op zoek naar deze rijkdommen…

Populair

Army of the Dead groeide al snel uit tot een van de populairste films op Netflix. De streamingdienst heeft dan ook een deal gesloten met The Stone Quarry Productions, een productiemaatschappij van Zack Snyder en zijn vrouw Deborah. Volgens The Hollywood Reporter werkt de regisseur al aan een vervolg op Army of the Dead; Snyder schrijft momenteel aan het script van deze sequel.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Prequel Army of Thieves

En dat is niet het enige waar de fans van Army of the Dead naar kunnen uitkijken. Al eerder werd bekend dat Snyder werkte aan Army of Thieves, een actiefilm die zich afspeelt voor de gebeurtenissen in Vegas. Daarnaast is er een animeserie gebaseerd op Army of the Dead in de maak. Kortom, we hebben het laatste nog niet gezien van de Snyder-zombies.

Lees ook onze recensie van Army of the Dead!