Aran Bade zet vraagtekens bij verloving Gordon: 'Vrij snel'

De zoektocht naar de liefde via een tv-programma liep op niets uit, maar nu is het Gordon toch gelukt: hij gaat trouwen! Toch zet Aran Bade vraagtekens bij het aanstaande huwelijk.

Aran Bade in RTL Boulevard
© RTL

Gordon is naar eigen zeggen al jaren 'wanhopig' op zoek naar de liefde. Keer op keer zag hij relaties stranden en ook Gordon Gaat Trouwen... Maar Met Wie? bezorgde hem niet de man naar wie hij verlangt. Maar het kan verkeren. Tien weken geleden leerde hij de Australische Gavin in een casino kennen. Sindsdien is het dik aan en vliegen de romantische Instagramkiekjes zijn volgers om de oren.

Aanzoek

Zaterdag werd de romance bezegeld met een verlovingsring van Cartier. Gavin ging op zijn knie en vroeg Gordon ten huwelijk in een peperduur hotel op de Malediven. Met een uitgebreide verlovingsvideo maakt Gordon het nieuws wereldkundig. "Na jaren van alleen zijn is het vanaf nu dus samen met Gavin. Ik heb er lang op moeten wachten en van heel ver moeten halen maar het was het allemaal waard. Hij doet alle pijn uit het verleden vergeten en alle verwoede mislukte pogingen van mij verbleken bij de manier waarop hij mij laat zien en voelen hoe het echt moet zijn."

Vlag mag uit

Gordons verloving wordt uitvoerig besproken in RTL Boulevard. "Dit is toch fantastisch. Dit is de kers op de taart", reageert een extatische Bridget Maasland. "Ik gun het hem zo." Aran Bade beaamt dat het heel leuk nieuws is voor Gordon. "Dat weten we eigenlijk allemaal, hij snakte zo naar die liefde. Dat het nu gelukt is, ja, de vlag mag uit."

Vraagtekens

Maar Aran zet ook vraagtekens bij het aanstaande huwelijk. "Ik moet wel zeggen, ik vind het vrij snel. Ze zijn tien weken samen." Bridget is het daar niet mee eens. "Het is niet dat hij nog nooit een relatie heeft gehad. Hij weet inmiddels wel waar hij gelukkig en niet gelukkig van wordt." Maar Eric de Munck heeft ook zijn bedenkingen. "Ik zou persoonlijk eerst even een tijdje gaan samenwonen. Dan weet je ook of hij zweetsokken heeft."

Niet slim

Volgens Bridget is het gewoon heel Amerikaans om eerst te trouwen en dan pas samen te wonen. Maar Eric vindt het niet slim. "Dan weet je het pas echt als iemand elke dag uit zijn mond stinkt of gewoon een heel naar persoon is om in één huis mee te wonen. Dan zou ik dat toch graag voor het huwelijk al ontdekken dan."

RTL Boulevard is iedere dag om 18.30 te zien op RTL 4.