Groepsfoto kandidaten Wie is de mol 2020

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Groepsfoto kandidaten Wie is de mol 2020

Gemist: Anticlimax Wie is de Mol? verdeelt kijkers

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Nu er slechts vijf deelnemers over zijn, loopt de spanning in Wie is de Mol? steeds hoger op. Tenminste, dat zou je denken. Met de halve finale in het verschiet beginnen de kijkers echter steeds meer te morren over het verloop van dit jubileumseizoen van WIDM. We zullen je de details besparen, maar gisteren ging er na een ingewikkelde eliminatieronde uiteindelijk geen enkele deelnemer naar huis. En dat riep de nodige frustraties op in de Nederlandse huiskamers!

Chaotisch

Maar niet alleen de eliminatie die geen eliminatie was zorgde voor gefronste wenkbrauwen. Ook klaagden veel kijkers dat de opdrachten in Wie is de Mol? steeds chaotischer en onoverzichtelijker worden.

Halve finale

Niettemin was WIDM goed voor ruim twee miljoen kijkers. Daarmee was het opnieuw met afstand het best bekeken programma van de zaterdagavond. Volgende week kunnen we uitkijken naar de halve finale, die dus gespeeld zal worden met Buddy Vedder, Miljuschka Witzenhausen, Nathan Rutjes, Leonie ter Braak en Rob DeKay. Voor het zover is, staat de molloten waarschijnlijk ook morgen nog een verrassing te wachten!

De complete aflevering van Wie is de Mol? is terug te kijken via NPO Start.

Lees verder